Trond Mohn Games tar smittevernet på alvor

07/09/2021
Trond Mohn Games

Alle som skal inn på Fana stadion må ha grønt koronasertifikat, eller ta en hurtigtest. Forøvelsene starter klokken 12.00, mens hovedstevnet begynner klokken 14.00 lørdag 18. september.

Koronasertifikatet vil bli kontrollert ved inngangen til stadion. Vi oppfordrer alle til å ha dette klart til fremvisning.

Det er muligheter for hurtigtesting for de som ikke har grønt koronasertifikat. Volvat har drop-in testing ved klinikken på Lagunen fredag 17. september fra klokken 16.00 til 20.00. I tillegg vil Volvat tilby testing lørdag klokken 11.00 – 13.00 ved det gule huset utenfor stadion, også det drop-in.

Billettkontroll skjer etter sjekk av koronasertifikatet før man går inn på stadion. Husk ta frem billetten og koronasertifikatet før du kommer til inngangen.

Det vil ikke bli salg av mat og drikke på stadion, men du må gjerne ha medbrakt i sekken.

Vi oppfordrer til bruk av munnbind når det ikke er mulig å opprettholde én meters avstand i og rundt stadion. Vi ber publikum komme i god tid før hovedstevnet for å unngå trengsel. Etter stevnet vil arrangøren slippe ut en kohort av gangen.